[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Forum » Tutoriale si Resurse (T&R) » T&R SA-MP » Cele mai bune firme de hosting samp ([Ghid])
Cele mai bune firme de hosting samp
GravediggerData: Vineri, 2012-12-14, 7:53 PM | Mesaj # 1
Gravedigger
Administrator
Grup: Administratori
Mesaje: 544
Premii: 10
Reputatie: 5
Stare: Offline


Asa cum bine stiti, ca sa aveti un server de samp k lumea trebuie sa ai si un host decent, la o firma de hosting care se ocupa strict de asta.

Astazi o sa vorbim despre cele mai importante firme de hosting SA:MP. O sa incerc sa le clasific pe cele mai bune firme de hosting, dar si cele mai putin bune, care pur si simplu, isi prostesc clientii, mai ales pe cei creduli.

Asadar, vom incepe cu firma de hosting Zeroping. Acestia, la un pret destul de mare fata de piata hosteaza servere de samp, dar la o calitate fara cuvinte. Preturile pleaca de la 20 RON pentru 50 de sloturi si poate ajunge pana la 200 RON pentru 500 de sloturi. Cel mai important pentru un server de San Andreas Multiplayer este controlul, daca nu ai control la server, nu faci nimic. Eh, iata ca cei de la Zeroping ofera un gamepanel avansat pentru manipularea serverului.

Am vorbit mai sus de plata, dar nu am specificat si modalitatile de plata, avem PayPal, avem plata prin SMS si transfer bancar. Deci beneficiati de cateva sisteme de plata care va pot activa serverul instant. Pe langa acestea puteti beneficia si de un DNS daca va afiliati la comunitatea INDUNGI sau alte 3 subdomenii afisate pe site-ul lor.
A doua firma de hosting care ofera servicii de inchiriere pentru serverele SAMP este GamesZone. Acestia au preturi de la 50 RON pentru 20 de sloturi si pot ajunge pana la 190 RON pentru 200 de sloturi. Si ei au preturi mari per slot, dar ofera calitate si peeringuri foarte bune, in raport cu piata.

Daca vreti calitate si nu cantitate, eu zic sa nu va caliciti la 10 RON.(conteaza orice ban, dar nu puteti ajunge sus cu un host prost, era de preferat un host server samp free, dar cine ti-l mai da pe criza asta gratis?).

O alta firma de hosting servere de samp profesionala este thebit. Preturile pleaca de la 10 E pentru 50 de sloturi si pot ajunge pana la 30E pentru 200 sloturi. La ei, din experienta proprie pot sa zic ca suportul tehnic lasa de dorit, daca ai vreo problema greu vei fi ajutat, ei au un wiki ciudat, esti taxat pentru suport tehnic, dar daca te pricepi, ii poti incerca.

Cam asta ar fi top 3 cele mai bune firme de hosting samp. Daca aveti sugestii sau propuneri pentru o noua firma, nu ezitati sa comentati.


 
_-th3o0o-_Data: Joi, 2013-01-24, 4:09 AM | Mesaj # 2
Avatar stock
Soldat
Grup: Utilizatori
Mesaje: 1
Premii: 2
Reputatie: 0
Stare: Offline
De asemenea http://hqh.ro imbina calitatea cu preturile mici, eu zic ca este cea mai buna in raport calitate pret.
 
GravediggerData: Joi, 2013-01-24, 4:02 PM | Mesaj # 3
Gravedigger
Administrator
Grup: Administratori
Mesaje: 544
Premii: 10
Reputatie: 5
Stare: Offline
_-th3o0o-_, Multumesc pentru recomandare deja am vazut cateva oferte bune de webhostin.


 
mathostingData: Miercuri, 2017-08-02, 3:07 PM | Mesaj # 4
Avatar stock
Soldat
Grup: Utilizatori
Mesaje: 1
Premii: 0
Reputatie: 0
Stare: Offline
Aici gasesti cele mai bune firme de hosting:
http://best-hosting-providers.com/
 
Forum » Tutoriale si Resurse (T&R) » T&R SA-MP » Cele mai bune firme de hosting samp ([Ghid])
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: