Creare sv de metin2 pe ip dinamic - Pagina 6 - Forum

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
Pagina 6 din 9«12456789»
Forum » Tutoriale si Resurse (T&R) » T&R Metin2 » Creare sv de metin2 pe ip dinamic ([Tutorial])
Creare sv de metin2 pe ip dinamic
inamata001Data: Vineri, 2013-08-09, 3:18 PM | Mesaj # 76
inamata001
Locotenent
Grup: Utilizatori
Mesaje: 77
Premii: 1
Reputatie: 0
Stare: Offline
Salut am facut tot exact cum ai spus . dar la filezila la adresa ce trebuie sa pun??
am reusit. dar am alta intrebare:
-Cum pot  face un cont ca sa ma logez sa vad daca merge???

astept raspuns urgent. MULTUMESC!


Mesajul a fost editat de catre inamata001 - Vineri, 2013-08-09, 8:25 PM
 
GravediggerData: Sâmbătă, 2013-08-10, 2:13 AM | Mesaj # 77
Gravedigger
Administrator
Grup: Administratori
Mesaje: 542
Premii: 10
Reputatie: 5
Stare: Offline
inamata001, accesezi fisierul .php hostat prin xampp si de acolo iti poti face cont.


 
inamata001Data: Duminică, 2013-08-11, 9:09 AM | Mesaj # 78
inamata001
Locotenent
Grup: Utilizatori
Mesaje: 77
Premii: 1
Reputatie: 0
Stare: Offline
Gravedigger, imi poti da te rog destinatia exacta a fisierului ca am gasit unul in C/xmap/php/php.exe
dar nu stiu sigur daca este asta si cum se face. Multumesc!


Mesajul a fost editat de catre inamata001 - Duminică, 2013-08-11, 9:13 AM
 
GravediggerData: Duminică, 2013-08-11, 4:33 PM | Mesaj # 79
Gravedigger
Administrator
Grup: Administratori
Mesaje: 542
Premii: 10
Reputatie: 5
Stare: Offline
inamata001, citeste cu atentie partea asta a tutorialului pentru ca este foarte importanta si iti vei da seama despre ce fisier . php este vorba.

"
Dupa ce ati instalat xampp( atentie merge bine doar versiunea 1.7.3), downloadam SURSA http://adf.ly/Nqnjd
Dupa ce am downloadat sursa mergem in xampp stergem folderul webdav si intram in xampp/htdocs si stergem tot ce e acol in afara de folderul xampp.Dezarhivam sursa downloadata precedent in folderul htdocs din xampp si intram in config.php
Acolo completati exact ca mine:


Cod
<?php                     
                       /*    
                       |-------------------------------------------------------------------    
                       | Datenbank Connection Details    
                       |-------------------------------------------------------------------    
                       */    
                          $mysql_host    = "192.168.56.100";    
                          $mysql_user    = "root";    
                          $mysql_pass    = "123456";    
                          $mysql_db   = "account";    
                       /*    
                       |-------------------------------------------------------------------    
                       | Datenbank Verbindung herstellen    
                       |-------------------------------------------------------------------    
                       */                       
                          mysql_connect($mysql_host, $mysql_user, $mysql_pass) OR    
                          die("Nu sa putut conecta la baza de date.    
Erroare: ".mysql_error());                       
                          
                          mysql_select_db($mysql_db) OR    
                          die("Baza de date nu a putut fi folosita.    
Erroare: ".mysql_error());    
?>


ATENTIE: LA mysql_pass poate fi si alta parola..aceasta parola este parola de la navicat! daca folositi un serverfiles cu alta parola la navicat puneti acea parola in loc de parola 123456!
Acum daca ati configurat cum v-am aratat eu totul trebuie sa mearga perfect!!
Un ultim lucru este sa facem navicat sa functioneze si sa umblam putin in filezila!
1.Intram in navicat->creeam o conexiune mysql-> la nume puneti ce nume vrei voi-> la localhost puneti 192.168.56.100->iar la parola puneti 123456 sau cum am spus si mai sus depinde de server-files!!


"



 
demonika1996Data: Duminică, 2013-08-11, 7:05 PM | Mesaj # 80
demonika1996
Colonel
Grup: VIP
Mesaje: 211
Premii: 11
Reputatie: 33
Stare: Offline
Gravedigger mai simplu era sa-i spui :)) si da "Inamata001"Daca ai instalat xampp si lai lasat pe deffault (nu i-ai schimbat directia)o sa gasesti xamppul in aceste locuri 
1)My Computer=>Local disk C=>Xampp=>htdocs
2)My Computer=>Local dissk C=>Program Files=>Xampp=>htdocs
Bun am dat doar cateva exemple wink
daca nu cel mai simplu il vei gasi in meniul "start"al windowsului;)


 
GravediggerData: Duminică, 2013-08-11, 8:00 PM | Mesaj # 81
Gravedigger
Administrator
Grup: Administratori
Mesaje: 542
Premii: 10
Reputatie: 5
Stare: Offline
demonika1996, m-am gandit ca poate nu a configurat fisierul php :))


 
inamata001Data: Luni, 2013-08-12, 11:26 AM | Mesaj # 82
inamata001
Locotenent
Grup: Utilizatori
Mesaje: 77
Premii: 1
Reputatie: 0
Stare: Offline
Multumesc amandurora Gravediggerdemonika1996,  dar de configurat lam configurat, si xmapp-ul am iconita shortcut pe desktop. ceeea ce eu nu stiu este cum sa imi fac cont pe svu meu.
demonika1996, dami add la id de mess: brezoianu10ro
ca am inteles ca Gravedigger, nu mai foloseste messul

GATA AM REUSIT!!!!!! MULTUMESC MUUUUUUULTTTTTTTTT!!!!!!!


Mesajul a fost editat de catre inamata001 - Luni, 2013-08-12, 12:26 PM
 
masu7Data: Sâmbătă, 2013-08-17, 12:07 PM | Mesaj # 83
Avatar stock
Soldat
Grup: Utilizatori
Mesaje: 7
Premii: 1
Reputatie: 0
Stare: Offline
Salut.Deci am facut tot ce trebuie dar cand sa intru in virtual pc imi da o eroare"

The virtual machine could not be started because there was not enough memory available on the host"P.S:Am 512 RAM,virtual pc 2007,wind xp!
 
GravediggerData: Sâmbătă, 2013-08-17, 12:32 PM | Mesaj # 84
Gravedigger
Administrator
Grup: Administratori
Mesaje: 542
Premii: 10
Reputatie: 5
Stare: Offline
masu7, toata memoria calculatorului 512 sau atat ai pus in virtual pc?


 
masu7Data: Sâmbătă, 2013-08-17, 1:46 PM | Mesaj # 85
Avatar stock
Soldat
Grup: Utilizatori
Mesaje: 7
Premii: 1
Reputatie: 0
Stare: Offline
Eu am 512 MB of RAM si nu stiu daca am pus ceva in virtual pc!Ma poti ajuta te rog frumos?
 
GravediggerData: Sâmbătă, 2013-08-17, 3:45 PM | Mesaj # 86
Gravedigger
Administrator
Grup: Administratori
Mesaje: 542
Premii: 10
Reputatie: 5
Stare: Offline
Nu iti ajung 512 MB memorie sa faci un server de metin.Iti trebuiesc cel putin 1 gb doar pentru server ca sa mearga bunisor + ce mai consuma sistemul tau.Nu mai face 2x postsau vei fi amendat.Pe viitor astepti sa iti raspunda cineva.


 
demonika1996Data: Duminică, 2013-08-18, 0:42 AM | Mesaj # 87
demonika1996
Colonel
Grup: VIP
Mesaje: 211
Premii: 11
Reputatie: 33
Stare: Offline
Citat (masu7)
Eu am 512 MB of RAM si nu stiu daca am pus ceva in virtual pc!Ma poti ajuta te rog frumos?
Frate merge dar asa iti supraincalesti(suprasoliciti)processoru si in maxim 1 saptamana iti moare pc-u :| deci ti-as recomanda sa nu mai incerci sa faci server de metin :| poate altceva dar nu metin ..


 
inamata001Data: Duminică, 2013-08-18, 7:02 AM | Mesaj # 88
inamata001
Locotenent
Grup: Utilizatori
Mesaje: 77
Premii: 1
Reputatie: 0
Stare: Offline
masu7, eu am 4 GB si vroiam sa imi pun 2GB la mt da mam razgandit
ori iti faci un pc mai bun ori nu il faci parerea mea


Mesajul a fost editat de catre inamata001 - Duminică, 2013-08-18, 7:02 AM
 
PronosData: Luni, 2013-08-19, 6:00 PM | Mesaj # 89
Pronos
Soldat
Grup: Utilizatori
Mesaje: 1
Premii: 1
Reputatie: 0
Stare: Offline
Am o Porblema dupa ce dam add a host apare sa scrie numele ; domeniu  ; host time ; ip  ; assign to group si mx recorder CE PUNT LA TOATE??? biggrin biggrin biggrin
 
MariusData: Joi, 2013-08-29, 1:54 AM | Mesaj # 90
Marius
Soldat
Grup: Utilizatori
Mesaje: 1
Premii: 1
Reputatie: 0
Stare: Offline
Salut. Atunci cand am vrut sa ma conectez la navicat mi-a dat o eroare : "2003- Can't connect to MySQL server on "169.245.117.100" (10060) "

Mesajul a fost editat de catre Marius - Joi, 2013-08-29, 2:05 AM
 
Forum » Tutoriale si Resurse (T&R) » T&R Metin2 » Creare sv de metin2 pe ip dinamic ([Tutorial])
Pagina 6 din 9«12456789»
Căutare: