[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Forum » Diverse » Stiri » Note mediocre pentru Medal of Honor: Warfighter (Medal of Fail)
Note mediocre pentru Medal of Honor: Warfighter
GravediggerData: Luni, 2012-10-29, 5:56 PM | Mesaj # 1
Gravedigger
Administrator
Grup: Administratori
Mesaje: 544
Premii: 10
Reputatie: 5
Stare: Offline


Așa cum era de așteptat, recent lansatul Medal of Honor: Warfighter s-a cățărat în vârful topurilor celor mai vândute jocuri în weekend-ul ce tocmai s-a încheiat, dar șansele ca să rămână acolo pentru timp îndelungat sau să doboare vreun record de vânzări sunt nule.

Medal of Honor: Warfighter ar fi trebuit să fie alături de Call of Duty: Black Ops 2 unul dintre titlurile de referință ale acestui an în materie de first-person shooter, dar cei de la Danger Close nu au reușit să vină pe piață cu un produs care să se ridice la nivelul așteptărilor.

Campania pare a fi doar o adunătură de scene pe care studiourile au încercat să le pună cap la cap și să le dea un sens, originalitatea lipsând cu desăvârșire. Nici modul multiplayer nu este cu nimic mai presus, interfața și modul în care anumite elemente au fost implementate reușind în multe ocazii să strice experiența de joc.

Nici puzderia de bug-uri prezente nu ajută prea mult la crearea unei atmosfere plăcute, iar recenziile de până acum subliniază toate neajunsurile unui joc ce pare că a fost lansat doar pentru că DICE nu poate scoate câte un Battlefield în fiecare an.

Având o notă medie de doar 58 de puncte dintr-un maxim de 100 posibile, Medal of Honor: Warfighter nu reușește să-și justifice pretențiile de titlu AAA cu toate că bugetul a fost unul pe măsură. Cel puțin cel de marketing.
 
Forum » Diverse » Stiri » Note mediocre pentru Medal of Honor: Warfighter (Medal of Fail)
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: