[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Forum » Diverse » Stiri » Ochelari Google Augmented Reality
Ochelari Google Augmented Reality
GravediggerData: Sâmbătă, 2012-05-12, 0:12 AM | Mesaj # 1
Gravedigger
Administrator
Grup: Administratori
Mesaje: 544
Premii: 10
Reputatie: 5
Stare: Offline
Google a prezentat ochelarii de "realitate augmentată", care aduc serviciile companiei pe interiorul unei lentile, fiind capabili, la comandă vocală, să facă poze, să pornească sesiuni de videochat, să afişeze ghiduri GPS sau să alerteze utilizatorul atunci când este aproape de un cunoscut.

Gadgetul, dezvoltat de aceeaşi divizie a Google responsabilă de maşinile care se conduc singure, este încă în faza de testare şi finisare şi nu poate fi comandat sau cumpărat din magazine.

Prototipul a fost prezentat miercuri noaptea pe reţeaua de socializare Google+ printr-un scurt montaj, care prezintă ochelarii din perspectiva unui utilizator care se plimbă prin New York.

"Project Glass", aşa cum este denumit proiectul, a fost promovat astfel pentru a permite utilizatorilor să-şi exprime părerile despre gadget şi pentru a ajuta compania să adapteze ochelarii la preferinţele publicului, potrivit Google.

Utilizatorul din clip dă comenzi vocale ochelarilor, prin care face află ce întâlniri are în ziua respectivă şi condiţiile meteo, răspunde unui mesaj primit de la un prieten, poartă o convorbire prin videochat, face o poză pe care o încarcă pe contul de Google+, obţine îndrumări GPS pentru a ajunge la destinaţie şi este alertat atunci când se apropie de o cunoştinţă conectată de asemenea la serviciile Google. De asemenea, ochelarii îl alertează dacă serviciile de transport în comun funcţionează normal.

Compania a precizat că secvenţa video are rolul de a demonstra "cum ar putea arăta această tehnologie".

Pozele prezentate de Google arată o ramă de ochelari la care este ataşat, în dreptul ochiului drept, un mic display care integrează funcţiile prezentate.

Care dintre voi iar cumpara?
 
VelicheData: Duminică, 2012-05-13, 1:01 AM | Mesaj # 2
Veliche
Locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 47
Premii: 4
Stare: Offline
surprised killed respect up
 
GravediggerData: Duminică, 2012-05-13, 1:19 AM | Mesaj # 3
Gravedigger
Administrator
Grup: Administratori
Mesaje: 544
Premii: 10
Reputatie: 5
Stare: Offline
Eu unu i-as cumpara:)
 
Forum » Diverse » Stiri » Ochelari Google Augmented Reality
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: