[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Forum » Diverse » Stiri » S-a tatuat in ochi ca sa fie mai frumos!
S-a tatuat in ochi ca sa fie mai frumos!
GravediggerData: Sâmbătă, 2013-04-20, 5:43 PM | Mesaj # 1
Gravedigger
Administrator
Grup: Administratori
Mesaje: 544
Premii: 10
Reputatie: 5
Stare: Offline
A vrut sa fie cu totul si cu totul special! Rodrigo Fernando dos Santos, un barbat de 39 de ani din Sao Paulo, si-a tatuat globii oculari, fiindca sustine ca asa arata mai frumos si mai deosebit decat semenii.

Dupa ce si-a tatuat corpul in proportie de 70 la suta, Rodrigo Fernando dos Santos s-a gandit ca era timpul sa-si faca ceva si mai iesit din comun. Asa i-a venit ideea sa-si coloreze permanent in negru "albeata" ochilor.
Brazilianul, supranumit de amici "Musquito", a platit 500 de dolari (1.680 lei) artistului specializat in tatuaje, Rafael Leao, sa-i innegreasca globii oculari. Acesta i-a injectat cerneala in ochi dupa o metoda inventata in urma cu sase ani la Toronto.
"Am plans cerneala vreo doua zile", a povestit Rodrigo, care este si el artist specialist in tatuaje. El sustine ca astfel de tehnici de vopsire a ochilor au fost folosite si in urma cu 2.000 de ani. "Contrastul dintre iris si culoarea injectata creeaza efecte frumoase", sustine barbatul care acum se crede superb.
Impreuna cu cei trei copii ai sai, Lucas, Évora si Maria Eduarda

Click!spune
Tatuarea globilor oculari poate duce la orbire si alte boli de ochi, atrag atentia medicii. Cernelurile folosite pentru tatuaje pot, de asemenea, duce la infectii virale, bacteriene si reactii alergice. Acele prin care se injecteaza cerneala pot sa constituie surse de transmitere a unor boli grave, precum hepatita B si C sau SIDA.

 
Forum » Diverse » Stiri » S-a tatuat in ochi ca sa fie mai frumos!
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: