[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Forum » Diverse » Stiri » Lansare HP Z1
Lansare HP Z1
GravediggerData: Sâmbătă, 2012-05-12, 0:24 AM | Mesaj # 1
Gravedigger
Administrator
Grup: Administratori
Mesaje: 544
Premii: 10
Reputatie: 5
Stare: Offline
HP a lansat în România un nou computer all-in-one. Este vorba despre stația grafică HP Z1. Lansarea a avut loc pe 28 martie iar dispozitivul aduce specificații performante la un preț destul de avantajos.HP Z1 este dotat cu un display IPS cu LED, cu o diagonală de 27 inch care are capacitatea de a reda 1 miliard de culori. De asemenea, dispozitivul permite un unghi larg de vizionare de 178 de grade. HP Z1 are și un design practic care îi permite utilizatorului să deschidă display-ul pentru a efectua eventuale modificări după bunul plac.

Noul dispozitiv vine și cu o serie de aplicații care vor fi apreciate de utilizatori, printre care trebuie să menționăm programul HP Remote prin intermediul căruia aceștia vor putea controla computer-ul de la distanță și vor avea și acces la aplicațiile media (2D sau 3D) pe care vor să le utilizeze.

HP Z1 pune la dispoziția clienților o serie întreagă de plăci grafice și procesoare performante. Astfel, computer-ul este dotat cu un procesor puternic din gama Intel Xeon și plăci grafice pe măsură, NVIDIA Quadro,

HP Z1 are capacitatea de a reda 1 miliard de culori

De asemenea, dispozitivul este dotat cu porturi USB 3.0 și drive optic si oferă posibilitatea utilizatorilor de a opta pentru configurații SSD, RAID sau HDD SATA de 7.2K sau 10K.
HP Z1 permite un unghi larg de vizionare de 178 de grade

Sistemul de răcire pe care îl are acest model reprezintă și acesta un avantaj, fiecare componentă importantă având propria carcasă și propriul ventilator.

Diplay-ul la acest model poate fi deschis foarte usor pentru ca utilizatorul sa poata realiza schimbarile dorite:
Prin modelul HP Z1, producătorul aduce un dispozitiv foarte performant, cu un design deosebit. Computer-ul este deja disponibil pe piață și poate fi achiziționat pentru suma aproximativă de 7000 RON.
 
Forum » Diverse » Stiri » Lansare HP Z1
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: