[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Forum » Diverse » Stiri » My Book Thunderbolt Duo
My Book Thunderbolt Duo
GravediggerData: Sâmbătă, 2012-05-12, 0:26 AM | Mesaj # 1
Gravedigger
Administrator
Grup: Administratori
Mesaje: 544
Premii: 10
Reputatie: 5
Stare: Offline
ELKOTech Romania, companie membra a grupului ELKO, specializata in distribuirea de produse hardware si software ale unor producatori de renume din industria IT, aduce pe piata locala noua solutie de stocare My Book Thunderbolt Duo, dezvoltata de Western Digital.

Noile modele sunt primele echipamente de stocare externe ce integreaza Thunderbolt, tehnologie care permite atingerea unei rate de transfer de 750 MB/s la scriere, respectiv 640 MB/s la citire. Tehnologia Thunderbolt permite conectarea echipamentelor de mare viteza la orice desktop sau notebook ce dispune de un port Thunderbolt, oferind o viteza superioara pentru activitati ce presupun multitasking, pentru editare video sau audio si randare 3D.

My Book Thunderbolt Duo foloseste doua hard disk-uri si ofera utilizatorilor o solutie de stocare performanta, sigura si flexibila. Capacitatea celor doua poate fi de 4 sau de 6GB, utilizatorii putand seta sistemul in modul RAID 0 sau RAID 1.

Noile sisteme Western Digital Thunderbolt Duo reprezinta solutia optima pentru organizarea, editarea si arhivarea de fisiere HD. Configurarea RAID 0 sau RAID 1 si oferirea unei capacitati de stocare de 4 sau 6TB transforma aceaste unitati in solutii potrivite pentru creatorii de continut video. Daca este nevoie, un utilizator poate folosi un sistem de stocare complex, format din maxim 6 unitati My Book Thunderbolt Duo.

Drive-ul serveste ca un mediu de stocare sigur si fiabil, iar modul RAID 1 permite utilizatorilor sa creeze o copie de siguranta pentru o protectie sporita a datelor. Dispozitivul suporta de asemenea modul JBOD, care permite fiecarui hard disk sa se ocupe de o sarcina separata, solutie optima pentru utilizatorii care ruleaza sistemul de operare Windows pe un Mac.

Cerinte de sistem: computer cu conector Thunderbolt, sistem de operare MacOS x 10.6.8 sau mai nou, cablu Thunderbolt.
 
Forum » Diverse » Stiri » My Book Thunderbolt Duo
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: