[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Forum » Diverse » Stiri » Activision plăteşte 42 de milioane de dolari foştilor angaja
Activision plăteşte 42 de milioane de dolari foştilor angaja
GravediggerData: Marţi, 2012-05-15, 10:59 PM | Mesaj # 1
Gravedigger
Administrator
Grup: Administratori
Mesaje: 544
Premii: 10
Reputatie: 5
Stare: Offline
Acum doi ani Jason West şi Vince Zampella, creatorii Modern Warfare 2, părăseau studiourile Infinity Ward şi cereau ca Activision să le plătească 36 de milioane drepturile cuvenite pentru crearea shooter-ului ce a adus companiei încasări de 1.5 miliarde de dolari.

Evident că publisher-ul a refuzat, aşa că cei doi s-au adresat instanţei şi circul a început. Alţi 40 de angajaţi au plecat de la Infinity Ward şi s-au alăturat listei celor ce au dat în judecată Activision, solicitând suma de 400 de milioane de dolari reprezentând bonificaţii şi drepturi din viitoarele încasări generate de Modern Warfare 2.

Recent cei 40 de angajaţi au primit un cec de 42 de milioane de dolari, însă acesta nu va pune capăt litigiului, avocaţii acestora considerând că este doar o încercare a Activision de a se pune într-o lumină bună înainte de procesul cu West şi Zampella, care între timp şi-au crescut pretenţiile la 1 miliard de dolari.

Procesul ar fi trebuit să înceapă la sfârşitul acestei luni, însă Activision a cerut o amânare de 30 de zile pentru ca noul lor avocat să poată pregăti cazul corespunzător.


 
Forum » Diverse » Stiri » Activision plăteşte 42 de milioane de dolari foştilor angaja
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: