[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Forum » Diverse » Stiri » Samsung lansează noul smartphone Omnia M
Samsung lansează noul smartphone Omnia M
GravediggerData: Marţi, 2012-05-15, 11:02 PM | Mesaj # 1
Gravedigger
Administrator
Grup: Administratori
Mesaje: 544
Premii: 10
Reputatie: 5
Stare: Offline
Samsung Electronics Co., Ltd, anunţă lansarea noului Samsung Omnia M (model: GT-I8350),un smartphone prevăzut cu Windows Phone, ideal pentru entuziaștii multitasking-ului social și ai divertismentului.

Prevăzut cu funcții multimedia de ultimă oră și opțiuni vaste de conectivitate socială, Omnia M este un telefon destinat divertismentului continuu, sharing-ului de conținut și menținerii legăturilor cu cei din jur, în moduri dintre cele mai diverse. Are un design uimitor, performanță de 1 GHz și un display remarcabil de 4 ” Super AMOLED.

Cu un design elegant, compact şi minimalist, Omnia M completează stilul personal al utilizatorului. Dispune de o carcasă ergonomică conturată, care asigură confortul la utilizare. Display-ul Super AMOLED generos de 4.0’’ cu strălucire redusă oferă o experiență incredibilă de vizualizare și permite citirea mesajelor, conținutului multimedia și Web în culori captivante și clare – chiar și în condiții de luminozitate sporită – reducând semnificativ consumul bateriei.

Menținerea legăturii cu toţi cei dragi este mai simplă, mai distractivă și mai interactivă ca oricând cu Omnia M. Family Story, rețeaua de familie a Samsung de tip cloud, care le permite utilizatorilor să împărășească mesajele, clipurile video și fotografiile cu alte dispozitive Samsung, prin intermediul unui buletin de bord. Serviciul de comunicare al Samsung, ChatON, face posibilă conexiunea cu alți utilizatori din orice altă platformă într-o singură comunitate, oferind mesagerie instant și chat de grup – text, animație sau imagini – în doar câteva secunde.

Omnia M ne permite să ne jucăm, să împărtășim conţinut și să avem acces la divertisment multimedia. Cu Samsung AllShare pot fi redate filme, jocuri sau orice alt tip de conținut de pe Omnia M direct pe televizor, oferindu-le membrilor familiei și prietenilor ocazia de a se bucura împreună. Pentru iubitorii de muzică, Music Hub oferă funcția Smart DJ care generează în mod automat playlist-urile potrivite stării utilizatorului. Pentru un plus de creativitate, Photo Studio permite editarea fotografiilor ce pot fi împărășite cu ușurință. Windows Live SkyDrive oferă 25 GB spațiu online pentru acces nelimitat, stocare și sharing de fotografii, clipuri video, documente Office și notițe OneNote.

Pentru conectivitate socială sporită, funcția People Hub de la Windows Phone reunește toate mesajele și contactele într-un singur portal oferind posibilitatea de a le sincroniza cu Windows Live, Facebook, Twitter și LinkedIn. Acest lucru asigură legătura permanentă cu cei din jur. Omnia M este prevăzut, de asemenea, cu funcția integrată de apelare video, permițând conversații video instante prin intermediul camerei frontale și calității audio superioare. Conectarea cu ceilalți nu a fost niciodată mai simplă.

Omnia M oferă și experienţa Xbox. Accesul la informațiile personale de gaming din Xbox LIVE, incluzând date despre jocurile accesate recent, clasamentele Xbox LIVE, avatarul, Scorurile sau Reușitele, sunt acum posibile prin intermediul telefonului personal.


 
VelicheData: Miercuri, 2012-05-16, 0:07 AM | Mesaj # 2
Veliche
Locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 47
Premii: 4
Stare: Offline
Mie mai mult imi place Lg sau Apple biggrin
 
Forum » Diverse » Stiri » Samsung lansează noul smartphone Omnia M
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: