[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Forum » Diverse » Stiri » Hackerii din Call of Duty plătesc pentru naivitate
Hackerii din Call of Duty plătesc pentru naivitate
GravediggerData: Sâmbătă, 2012-05-19, 3:25 AM | Mesaj # 1
Gravedigger
Administrator
Grup: Administratori
Mesaje: 544
Premii: 10
Reputatie: 5
Stare: Offline


Activision a făcut deja munţi de bani de pe seama fanilor Call of Duty şi se pare că de naivitatea unora dintre aceştia poate profita oricine.

Un tânăr din Marea Britanie cu ceva cunoştinţe în domeniul IT a găsit o metodă de a face bani de pe seama celor mai lame jucători de Call of Duty. Profitând de faptul că cei ce folosesc hack-uri pentru a obţine avantaje în faţa celorlalţi jucători nu sunt dotaţi cu prea multă inteligenţă, Lewys Martin a inclus în hack şi un keylogger pe care retărduţi în cauză nu l-au observat. Astfel a reuşit să obţină datele conturilor şi cardurilor bancare de la mai mulţi jucători, acestea fiind vândute la preţuri cuprinse între 1 şi 5 dolari.

Schema ar fi putut probabil să funcţioneze mult şi bine însă nici tânărul despre care vorbim nu era cu mult mai deştept decât victimele lui. Aşa că în într-o bună zi, după ce a consumat ceva alcool, s-a gândit că nu ar strica să fure şi câteva computere de la nişte şcoli din zonă. Însă ghinionul şi oamenii legii i-au zădărnicit planul. La percheziţia ce a urmat arestării acestuia, la domiciliul tânărului au fost descoperite datele de pe 300 de carduri bancare. Acum îl aşteaptă 18 luni de închisoare.

Chiar dacă nu aprob fapta individului, nu pot să nu mă bucur că o parte dintre scursurile care au vrut să obţină avantaje folosind hack-uri şi-au plătit prostia cu bani.
 
Forum » Diverse » Stiri » Hackerii din Call of Duty plătesc pentru naivitate
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: