[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Forum » Diverse » Stiri » Epic va prezenta public Unreal Engine 4 luna viitoare
Epic va prezenta public Unreal Engine 4 luna viitoare
GravediggerData: Sâmbătă, 2012-05-19, 3:34 AM | Mesaj # 1
Gravedigger
Administrator
Grup: Administratori
Mesaje: 544
Premii: 10
Reputatie: 5
Stare: Offline


Odată cu apariţia primelor imagini, studiourile Epic Games au dezvăluit că Unreal Engine 4 va fi prezentat public luna viitoare, cel mai probabil la E3 2012.

Un demo tehnologic a fost deja arătat marilor publisheri şi producători în luna martie în cadrul Games Developers Conference 2012, printre care Sony, Microsoft şi NVIDIA. Demo ce a fost creat în aproximativ 3 luni de o echipă formată din 14 ingineri şi graficieni şi care a rulat pe o placă grafică NVIDIA GTX 680.

„Am avut multe nopţi nedormite când ne-am apucat prima dată de lucru”, a declarat Chris Perna – art director Epic Games – „dar până la urmă am reuşit să evităm dezastrele majore.”

Conform lui Cliff Bleszinski – design director Epic Games – „E o responsabilitate imensă care stă pe umerii echipei şi a studioului nostru, aceea de a trage după noi întreaga industrie şi a crea noua generaţie. Epic şi Tim Sweeney în special vor fi cei care vor trebui să-i convingă pe Microsoft şi Sony să nu subestimeze importanţa următoarei generaţii de console. Trebuie să fie un salt uriaş.”, a completat acesta.


 
Forum » Diverse » Stiri » Epic va prezenta public Unreal Engine 4 luna viitoare
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: