Principala » Jocuri » Actiune

Gta Vice City Deluxe
2012-04-18, 1:25 AM

Size game: 790.14 MiB

Cerinte Sistem: 1.8 GH CPU, RAM: 128 MB, Video: 64 MB.

Descriere:
Grand Theft Auto: Vice City (abreviat GTA Vice City sau GTA VC) este un joc video de tipul open world action-adventure realizat de Rockstar North și publicat de Rockstar Games. Este al doilea joc 3D din serie (și din era a treia) și al șaselea din serie per total. A debutat în america de nord pe PlayStation 2 la data de 2 octombrie 2002 (a fost portat atât pentru PC cât și pentru Xbox în 2003, iar pentru Max OS X în 2010). Jocul a fost precedat de Grand Theft Auto III și urmat de Grand Theft Auto: San Andreas.Atmosfera din Vice City este în mare parte inspirată din cultura americană a anilor 1980. Acțiunea jocului se petrece în anul 1986 în orașul fictiv Vice City (parodie a orașului Miami). Povestea se învârte în jurul protagonistului, Tommy Vercetti. După o afacere cu droguri care a eșuat Tommy își începe aventura căutând să-i pedepsească pe cei responsabili cucerind imperiul criminal al orașului. Jocul folosește o versiune ușor modificată a motorului grafic din Grand Theft Auto III. La fel ca predecesorul său are un oraș de dimensiuni mari complet cu clădiri, mașini și oameni. Precum toate jocurile seriei combină elemente din jocurile cu mașini și din shootere third-person, fiind de asemenea un joc open world neimpunând multe restricții jucătorului.După lansare, GTA Vice City a devenit cel mai bine vândut joc din2002.[necesită citare] După acest succes Vice City a fost lansat în Europa,Australia și Japonia, iar mai apoi și pentru PC. Rockstar Vienna a făcut posibil pachetul Grand Theft Auto: Double Pack pentru Xbox care conține atât GTA Vice City cât și GTA III. Același oraș Vice City mai apare și în Grand Theft Auto: Vice City Stories, unde acțiunea se desfășoară înaintea celei din GTA Vice City.

Coloana sonoră...
Coloana sonoră din GTA Vice City include o colecție de melodii din 1986 și mai vechi. Melodiile pot fi ascultate în joc prin intermediul posturilor de radio din mașini sau în meniul jocului. Fiecare post de radio este specific unui anumit gen de muzică, precum rap (postul Wildstyle), rock (postul V-Rock) și predominantpop (posturile Wave 103 și Flash FM).Melodiile sunt în general de la artiști adevărați precum Megadeth, Electric Light Orchestra, Judas Priest, Quiet Riot, Toto, Blondie, Iron Maiden, Ozzy Osbourne,David Lee Roth, INXS, Michael Jackson, Teena Marie, Rick James, Kate Bush,Bryan Adams, Go West, Luther Vandross, Kool & the Gang, A Flock of Seagulls,Frankie Goes to Hollywood, Spandau Ballet, Grandmaster Flash & the Furious Five, Hashim, Corey Hart, Laura Branigan, REO Speedwagon și Eumir Deodato. De asemenea există două posturi de radio (K-Chat și VCPR) unde doar se vorbește sau se dezbat diferite subiecte. Există și o trupă de heavy metal fictivă intitulată Love Fist (română: Pumnul Iubirii).Coloana sonoră (conținând mai multe CD-uri) a devenit instant best-seller.

Vânzările și impactul cu publicul...
Grand Theft Auto: Vice City a fost aclamat la lansare atât de critici cât și de fani. Jocul a primit nota de 9.7/10 de la IGN,[1] 9.6/10 de la GameSpot,[2] 5/5 de laGamePro,[3] și 10/10 de la Official U.S. PlayStation Magazine. Jocul are scorul de 95 din 100 pe site-ul ce unește recenziile Metacritic, Vice City fiind al șaselea cel mai bine notat joc de PlayStation 2 de pe site.[4] În general a fost aplaudat pnetru acțiunea fără restricții și modul în care a fost recreeată atmosfera anilor 1980.Cititorii Official UK PlayStation Magazine l-au votat al 4-lea cel mai bun joc de PlayStation din toate timpurile.[5]La 26 septembrie 2007, Grand Theft Auto: Vice City vânduse 15 milioane de unități conform Take-Two Interactive.[6] La 26 martie 2008, Grand Theft Auto: Vice City a vândut peste 17,5 milioane de unități conform Take-Two Interactive,[7]fiind al patrulea cel mai vândut joc pentru PlayStation 2.


Categorie: Actiune | Adaugat de: Gravedigger | Vizualizari: 1906 | Descarcari: 399
Tag-uri: gta vice city deluxe, Deluxe, Torrent, GTA, City, descarca, Download, Vice
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii ?egistrati pot adauga comentarii
[ ?registrare | Logare ]

Logare

Facebook

Publicitate

Sondaj

De unde sti de site?
Total răspunsuri: 220

Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0


Utilizatorii care au vizitat site-ul astazi:

Data si ora