Principala » Jocuri » Curse

SPLIT SECOND VELOCITY
2012-05-04, 8:43 PM

Dimensiune joc: 6.83 GB

Cerinte sistem: CPU 3.0 GH, RAM:2 gb, Video: 256MB, DirectX 9.0c

Descriere:
Din fruntea plutonului pe locul opt în doar două secunde. Cam aşa ar putea fi rezumat titlul de faţă. În acest interval de câteva clipe, maşina ţi se rostogoleşte de vreo trei ori, te loveşti de parapeţi, cazi în prăpastie sau rămâne doar o carcasă înnegrită de explozia unui butoi plin cu dinamită. Desigur, de la un astfel de joc de curse nebune nu poţi avea pretenţii de realism, din contră, inspiraţia lui se trage clar din serii ca Burnout, cu accentul pus pe eliminarea cât mai spectaculoasă a rivalilor de pe traseu.
Producătorii lui Split/Second, Black Rock, au mai realizat un joc asemănător, Pure, dar cu ATV-uri şi curse off-road, iar pe vremea când se numeau Climax Racing erau la cârma seriei Moto GP. Deci nu le lipseşte experienţa în materie de spectacol, lucru care se vede în Split/Second chiar de la prima cursă (sau din tutorialul ascuns pe undeva prin coada meniului principal).
Spre deosebire de alte arcade-uri, Split/Second vine şi cu o încercare de poveste, structurând campania single-player pe modelul unui reality show televizat, împărţit în 12 episoade a câte şase curse cu câte opt concurenţi. Traseele sunt special create pentru ca rivalii nu doar să se întreacă pentru un loc pe podium, ci să se şi arunce unii pe alţii în aer în moduri cât mai spectaculoase. Desigur, finalul primului sezon lasă loc de mai mult şi nu m-am putut împiedica să nu salivez cu gândul la o eventuală continuare în care să poţi controla şi vehicule de mare tonaj sau, cine ştie, chiar avioane.


Categorie: Curse | Adaugat de: Gravedigger | Vizualizari: 415 | Descarcari: 68
Tag-uri: SPLIT SECOND VELOCITY download torr, descarca SPLIT SECOND VELOCITY prin
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii ?egistrati pot adauga comentarii
[ ?registrare | Logare ]

Logare

Facebook

Publicitate

Sondaj

De unde sti de site?
Total răspunsuri: 220

Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0


Utilizatorii care au vizitat site-ul astazi:

Data si ora