Principala » Jocuri » Impuscaturi

Counter Strike 1.6 Final
2012-04-30, 6:14 PM

Dimensiune joc: 497 Mb

Cerinte sistem:
Procesor: Intel Pentium 3 @ 1Ghz / AMD Athlon 1700+ 
Memorie: 256MB DDR @ 266 Mhz RAM 
Placa grafica: nVIDIA GeForce 4 MX400 64mb / ATI 8500 (R200) 64mb

Descriere:
Counter-Strike (pronunțat [ˈkaʊntəˌstɹaɪk]) este un mod al cunoscutului joc video Half-Life ce face parte din clasa jocurilor First-Person Shooter (FPS) tactic, abreviat "CS", realizat de Minh Le și Jess Cliffe. Acest mod a fost dezvoltat într-o serie de variante de la lansarea originală, ce conține în prezent Counter-Strike Condition Zero, Counter-Strike Source și Counter-Strike pentru platforma Xbox. Ultima versiune a acestui joc, Counter-Strike Source este bazată pe motorul Source dezvoltat pentru Half-Life 2 de către Valve Corporation.Semne ale influenței majore pe care Counter-Strike o exercită pot fi văzute în apariția unor mod-uri pentru jocuri ca Quake III Arena, Unreal Tournament și alte FPS-uri ca Global Operations, America's Army, Call of Duty, True Combat Eliteși multe altele.Din luna mai a anului 2006 până în prezent Counter-Strike este cel mai jucat FPS din lume. În anul 2002 erau peste 30.000 de servere populate pe Internet pentru Counter-Strike, al doilea fiind Unreal Tournament cu aproximativ 9.800 de servere. În 2004 statisticile GameSpy arătau că peste 85.000 de utilizatori jucau simultan Counter-Strike, iar în 2006, Steam arată cu regularitate că 200.000 de utilizatori joacă Counter-Strike.

Gameplay
În Counter-Strike jucătorii trebuie să aleagă între teroriști si forțele speciale anti-tero, fiecare opoziție având 4 tipuri de jucători diferiți.Fiecare jucator primește inițial o sumă de bani setată de administratorul server-ului, cu care poate cumpără echipamente. Ei primesc inițial un pistol (Heckler & Koch USP 45 pentru anti-tero si Glock 18c pentru teroriști).La începutul rundei, jucătorii nu se pot deplasa sau trage pentru cateva secunde, în acest timp ei pot cumpără armament și echipamente.Echipele sunt puse la poziții diferite, de multe ori baze sunt plasate la capetele opuse ale hărții.Membri echipei primesc bonusuri în bani dacă ucid un membru oponent, dacă salvează un ostatic, dacă membrul este terorist și plasează o bombă sau dacă membrul este anti-tero și dezamorsează bomba. De asemenea el primește la următoarea rundă mai mulți bani dacă echipa respectivă câștigă.Jucătorii uciși în luptă intră în mod de spectator unde pot "zbura" liberi dar nu pot comunica cu cei vii (excepție dacă acest lucru este setat de administrator în consolă). La începutul rundei următoare, ei primesc din nou echipamentul inițial.Obiectivele ambelor echipe diferă de tipul de hartă ales.Tabela de scor arată scorul echipelor conform statisticilor pentru fiecare jucător numele, scorul (câți jucători a ucis), deaths (de câte ori a murit) și ping-ul (sau LAG-ul în milisecunde). Tabela de scor indică de asemenea și dacă un jucător este mort, VIP, sau ține bomba, deși echipa opusă nu poate vedea decât dacă jucătorul este mort (sau dacă este VIP numai pe unele servere).

Realism
Deși Counter-Strike este menit a fi mai realistic decât FPS-urile futuristice ca și Quake III Arena și Unreal Tournament, el păstrează rapiditatea și simplitatea acțiunii pierzând calitatea detaliilor. Pentru a ucide un jucător nu sunt necesare decat câteva lovituri, iar loviturile nu au impact asupra abilității de a fugi și a sări, permițând unui jucător să fie rănit dar să se comporte la fel ca unul care nu este rănit.

Lista tipurilor de joc
 • Oficiale
 • -Hostage Rescue (Salvarea ostaticilor) - Trupele anti-tero trebuie să salveze ostaticii pentru a câștiga, iar teroriști sa îi împiedice.

 • -Bomb Defusal (Dezamorsarea bombei) - Un terorist ales la întâmplare primește o bombă, el o poate planta la una din zonele cheie ale hărții. După ce planteaza bomba ea se va detona automat după câteva secunde. Dacă trupele anti-tero ajung la timp și o dezamorseaza ei câștigă iar dacă nu teroriști câștiga.

 • -Assasination (Asasinare) - Un membru anti-tero este ales la întâmplare pentru a deveni VIP, acesta nu poate cumpară nimic, are decât un pistol și are armura mai mare decât orice jucător. Trupele anti-tero trebuie să protejeze VIP-ul și să-l ducă teafăr la un punct de siguranța (cel mai folosit este elicopterul), iar teroriști trebuie să ucidă VIP-ul.

 • Neoficiale

 • Nu există o listă exactă de tipuri de jocuri neoficiale din cauza că oricine ar putea inventa un nou tip de joc sau încalcă regulile unui tip de joc neoficial.

 • -Fight Yard (Curtea de război) - Aici membrii echipelor trebuie să se lupte folosind obiectele din jur ca acoperire. De obicei aceste hărți nu au zonă de cumpărat echipament dar armele se găsesc prin jur.

 • -Sniper War (Războiul lunetiștilor) Membrii echipelor trebuie să ucidă echipa adversă folosind arme cu lunetă. De obicei aceste hărți includ și turnuri de tragere, iar armele se găsesc prin jur.

 • -Combat Skill (Îndemânare de război) - Membrii echipelor trebuie să ucidă echipa adversă folosind armele din jur, sau cumpărate (dacă este inclusă zona pentru cumpărare în hartă) și obiectele ca acoperire.

 • -Knife Arena (Arena cuțitelor) - Membrii echipelor trebuie să ucidă echipa adversă folosind doar cuțite.

 • -Grenade War (Razboiul grenadelor) - Membrii echipelor trebuie să ucidă echipa adversă folosind doar grenade.

 • -Gun Game (Jocul armelor) - Membrii echipelor ucid membrii adverși pentru a se avansa la un nivel superior. Cu cât nivelul jucătorului este mai mare cu atât primește arme mai bune decât cele precedente.

 • -Zombie Maps (Harțile cu zombie) - Aici toți membrii echipei sunt zombie, ei trebuie să atace ceilalti membri ai echipei adverse doar cu un cuțit pentru a-i trece de partea lor.

 • -Death Match (Meciul morții) - Aici jucătorii trebuie să se ucidă între ei fără echipe, iar ultimul rămas câștigă.

 • -Surf - Aici jucatorii trebuie sa surfeze pe niste "pante", sa gaseasca arme si sa se ucida. In general, in astfel de harti, daca un om cade jos de tot ajunge intr-o "inchisoare", care poate fi deschisa prin mai multe butoane apasate.

 • -Respawn (Reînviere) - Aici jucătorii îți pot alege orice arme vor ei (un set de arme; ex: Desert Eagle și M4A1). Ei, când mor, nu trebuie să aștepte să moară toată lumea, ci, pur și simplu, reînvie.

 • -Death Run (Cursa mortală) -În acest tip de joc anti-tero trebuie sa pargurgă un traseu cu obstacole în timp ce un singur tero activează capcane.Anti-tero prinsi de acele capcane sunt uciși și trebuie să aștepte până când toți anti-tero au fost uciși sau dacă un anti-tero a ajuns la capătul traseului unde ia niște arme și de acolo pornește spre tero sa îl omoare.Aici sunt si 4 tipuri de cuțite care se pot schimba prin comanda:"say /knife" sau "say /cutit".

Cultura Counter-Strike 1.6
Counter-Strike este popular datorita culturii ce îl înconjoară, care include tot de la jucători profesioniști și ligi de Counter-Strike până la cheating excesiv și comportamente de tot felul. Unele echipe profesioniste de Counter-Strike numite clanuri căștigă multi bani prin jocurile Counter-Strike. Cele mai concludente sunt SK Gaming, Na'Vi, FNatic etc.

Moduri și scripturi
Counter-Strike este un mod de Half-Life care a adunat în jurul său o comunitate de scripteri și moderatori. Unele mod-uri adaugă boți, iar altele înlătură unele caracteristici, iar unele oferă o flexibilitatea și un control al unui administrator mult mai mare asupra server-ului său. Cele mai cunoscute sunt Metamod, AMX Mod/AMX Mod X. Sunt unele moduri care pot afecta gameplay-ul serios cum ar fiZombie Horde, Gun Game și multe altele


Categorie: Impuscaturi | Adaugat de: Gravedigger | Vizualizari: 955 | Descarcari: 195
Tag-uri: download Counter Strike 1.6 Final, Counter Strike 1.6 Final torrent, descarca Counter Strike 1.6 Final
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii ?egistrati pot adauga comentarii
[ ?registrare | Logare ]

Logare

Facebook

Publicitate

Sondaj

De unde sti de site?
Total răspunsuri: 221

Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0


Utilizatorii care au vizitat site-ul astazi:

Data si ora