Principala » Jocuri » Jocuri browser

Grepolis
2012-11-23, 11:43 PM

Eşti pregătit să cucereşti Olimpul pe urmele lui Ulise, Ahile şi a altor eroi greci? Atunci intră pe Grepolis şi lansează-te într-o aventură unică în lumea insulelor din Grecia Antică.

În acest joc online bazat pe browser, sarcina dumneavoastră este de a construi propriul dumneavoastră polis (cuvânt grecesc pentru oraş) de mic, la o metropolă uriaşă, de a stabili o armată şi o flotă puternică, iar în final de a cuceri insule îndepărtate. În drumul spre glorie şi onoare, trebuie să luaţi de asemenea în grija zeii din panteonul grec: Zeus, Poseidon, Hades, Hera sau Atena, care vor decide cu privire la victoria sau înfrângerea dumneavoastră. Acest Wiki a fost conceput pentru a vă ajuta în lupta pentru dominarea lumii. Aici veţi găsi orice informaţie: de la reguli şi modul de desfăşurare al jocului până la ghiduri de strategie scrise de către jucătorii cu experienţă. Cu aceste informaţii veţi putea în curând intra pe câmpul de luptă, cu aceeaşi încredere ca a Eroilor Greci.

Primii paşi:

La început, polisul dumneavoastră necesită un singur lucru mai presus de toate celelalte: Resurse. Fabrica de cherestea produce lemn, cariera de piatră produce piatră şi mina de argint produce monede de argint. Favoarea pe care zeii o acordă, în cursul jocului este foarte importantă, dar la început nu este necesară. Cu cât construieşti aceste clădiri mai mari, cu atât mai mare îţi va fi şi producţia. În primele zile este important să-ţi construieşti minele.

În timp ce vă construiţi clădirile de resurse la un nivel mai mare, va fi necesar să ridicaţi şi nivelele fermei dumneavoastră. De fiecare dată când o clădire este ridicată la un nivel mai mare va fi necesară mai multă populaţie să păstreze clădirea în stare bună de funcţionare. După ce vă extindeţi clădirile de resurse, va fi necesar să măriţi depozitul. După aceasta, securitatea oraşului tău va fi următoarea sarcină la care trebuie lucrat. După toate acestea, veţi dori să vă protejaţi resursele proaspăt achiziţionate, de mâinile lacome ale vecinilor voştri. Ei îţi pot fura resurse dacă vă atacă. Depozitul oferă acelaşi ajutor şi aici. Cu cât depozitul e mai mare cu atât se pot stoca mai multe resurse şi cel mai greu este pentru un duşman să le ia pe toate. Apoi, veţi avea resursele necesare pentru construirea Polisului dvs. Şi pentru a vă apăra împotriva duşmanilor. Ar trebui să lucrezi la aceste sarcini mai ales dacă există alte oraşe puternice pe insula ta. În plus, trebuie să extindeţi zidul oraşului. În urma acestor paşi ar trebui să ai suficientă protecţie în timpul fazei de început a jocului şi să vă ajute să provocaţi daune agresorilor lacomi care încearcă să vă ia resursele.

Dupa ce producţia în Polis atinge un nivel de care sunteţi mulţumiţi, ar trebui să începeţi să produceţi şi trupe, deasemenea se pot începe târgurile. În cazarmă, puteţi să antrenaţi luptători cu spada. Aceştia nu sunt ideali pentru atacuri, dar oferă posibilitatea de a ataca jucători foarte slabi sau de a cere tribut pe farmarea satelor.De asemenea, ar trebui să vă preocupe să deveniţi un membru într-o alianţă puternică. Jucând împreună, jucătorii se pot apăra mai bine şi pot face mai bine târguri între ei. În plus, aveţi posibilitatea de a face cunoştinţă cu oameni de treabă. Este mai logic pentru un începător să intre într-o alianţă deja existentă în apropiere, decât să întemeieze una nouă.Categorie: Jocuri browser | Adaugat de: Gravedigger | Vizualizari: 633 | Descarcari: 0 | Comentarii: 3
Tag-uri: joc browser, Actiune, joc de strategie, Grepolis, descriere grepolis, grepolis romania
Total comentarii : 2
0 Spam
1 RADUT78  
JOCUL ESTE O TOTALA PIERDERE DE TIMP! NU POTI AVANSA IN JOC PE O POZITIE FRUNTASA DECAT DUPA CE BAGI MULTE MILIOANE IN GALBENI... O SA OBSERVI IMEDIAT CA LOCURILE 1-10 SUNT MARE PARTE ADMINI SI MODERATORI CARE FAC LEGEA SI TE PROVOACA SE CHELTUI DIN CE IN CE MAI MULTI BANI PENTRU A NU RAMANE IN URMA... DACA AI AJUNS IN FATA VEI FI INEVITABIL BANAT PENTRU MOTIVE FANTASMAGORICE. CAT TIMP NU IESI IN EVIDENTA ESTI AL ADAPOST DE BALCANISMUL ADMINILOR... SFAT: NU MERITA NICI UN MINUT DIN TIMPUL VOSTRU...

0 Spam
2 Gravedigger  
Am jucat si eu acest joc si pot spune ca intro perioada de timp relativ scurta am avansat foarte mult fara sa chetui nici un fel de ban.Asta pana am avut ceva probleme cu calculatorul si nu am mai putut intra.

Doar utilizatorii ?egistrati pot adauga comentarii
[ ?registrare | Logare ]

Logare

Facebook

Publicitate

Sondaj

De unde sti de site?
Total răspunsuri: 221

Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0


Utilizatorii care au vizitat site-ul astazi:

Data si ora